Skönheten Dahlia

posted in: L'Erbolario | 0
Dahlia - Blommig fruktig feminin essens från L'Erbolario
Dahlia - Blommig fruktig feminin essens från L'Erbolario

Dahlia inbjuder till sinnenas resa och välbefinnande i dusch och bad. Blommig fruktig feminin essens som hyllar den exotiska och överdådiga skönheten i de färgglada dahliorna.

Naturligt fuktgivande proteinhydrolysat av extrakt och destillat från dahlia. Med fuktgivande och mjukgörande egenskaper av olja från passionsblomma, kokos, oliv och sheasmör.

Duschtvål Dahlia - 036.063
Duschtvål Dahlia
Dahlia inbjuder till sinnenas resa och välbefinnande i dusch och bad. Naturligt fuktgivande proteinhydrolysat av extrakt och destillat från dahlia. Blommig fruktig feminin doft. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Tvål Dahlia - 041.063
Tvål Dahlia
Naturligt fuktgivande proteinhydrolysat av extrakt och destillat från dahlia, passionsblomma och kokos. Mjukgörande oliv- och sheasmör. Blommig fruktig feminin doft. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Kroppskräm Dahlia - 026.063
Kroppskräm Dahlia
Näringsrika naturliga ingredienser med extrakt och destillat från dahlia. Fuktgivande och mjukgörande olja från passionsblomma, kokos och oliv. Blommig fruktig feminin doft. Innehåll: 300 ml.
Läs mer
Eau de parfum Dahlia - 066.063
Eau de parfum Dahlia
Blommig fruktig feminin essens som hyllar den exotiska och överdådiga skönheten i de färgglada dahliorna. Inbjuder till sinnenas resa med klassisk romantisk doft. Innehåll: 50 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.