Face Yoga

Face Yoga Method eller ansiktsyoga som det heter på svenska, är ett unikt sätt att lyfta sitt ansikte och vrida tillbaka tiden lite grann utan några ingrepp eller botox. Om man tränar ansiktet på samma sätt som kroppen så får man ett naturligt lyft. Genom att göra det kan man också förbättra kvalitén på huden då man ökar syresättningen och det är verkligen en av nycklarna till en förbättrad och skimrande hud i kombination med en hälsosam livsstil.

När man blir medveten om sina ansiktsrörelser kan man också ändra vanor och skapa ett nytt mönster för ett ansikte som ser mer avslappnat och yngre ut. Metoden lindrar också stress och lugnar både fysiskt och mentalt och kan ta bort många år från ansiktet. När man övar regelbundet kommer man att märka förbättringar i ansiktet på mycket kort tid! När man sedan kan övningarna går det bra att göra dom varsomhelst och närsomhelst. Det är naturligt – kraftfullt – roligt och enkelt. Sen är det bara upp till dig hur stor förändring du vill ha!

Pia Densloe är certifierad FaceYoga instruktör.

Jag tror verkligen att Fumiko, grundare av Face Yoga Method, är säker på sin sak när hon säger” förändra ditt ansikte förändra ditt liv “. Om man börjar införliva ansiktsyoga i sin dagliga rutin kan man förändra mer än bara sitt ansikte.

I flera år har jag varit intresserad av naturlig hudvård, personliga färger och metoder som framgångsrikt kan föryngra ansiktet och jag upptäckte att ansiktsyoga är en av de bästa jag har hittat. Tillsammans med L’Erbolarios högkvalitetsprodukter så det föll det sig helt naturligt att kombinera dessa två fantastiska saker som jobbar både på och under ytan för bästa möjliga resultat.

Jag ser fram emot att lära dig hur ansiktsyoga kan bidra till att få tillbaka ett mer ungdomligt utseende samtidigt med andra hälso- och skönhets tips. Jag erbjuder workshops och 1-till-1 Skype-sessioner.

Kontakta Pia för mer information.