L'Erbolario

L’Erbolario ligger i Lodi, Italien. Där produceras det härliga sortimentet av hudvårdsprodukter från deras ekologiska odlingar som Piani marknadsför.

– “Vi är både glada och stolta över att få presentera vår serie naturprodukter, som är utvecklade på L’Erbolarios eget laboratorium. Framtagna med lika stor omsorg och noggrant utvalda råvaror som av våra förfäders bota­niker.

Vi har alltid månat om ett gott förhållande till naturen, och gör så fortfarande. Råvarorna är färskpressade vegetabiliska oljor, vattendestillat av blommor, kryddor, läkeörter och plantor som utvunnits med hantverksmässigt tålamod ur Moder Jords rika gåvor.

L'Erbolario - Damen som skördar på fältet i Lodi

Det vi inte skördar på våra egna ekologiska odlingar i Lodi anländer till L’Erbolario från jordens alla hörn, omsveper oss, våra arbetsplatser och hela omgivningen med sina dofter.

Vi fyller våra flaskor, behållare och kärl för alla dem som i likhet med oss uppskattar alla de goda egenskaperna hos det enkla och naturliga. Och för alla dem som vet att om det å ena sidan är ödet eller arvsanlagen som gör oss naturligt vackra så är det å andra sidan en konst att bli vacker genom att medvetet använda sig av naturen. En konst som skall odlas med omsorg, tålamod och tillit.

Nu för tiden kan det vara svårt att ägna sig åt naturlig skönhetsvård med ansiktsmasker av fruktkött som nyligen pressats eller med örter som man plockat själv. Därför är vi mycket stolta att med god hjälp av dagens sofistikerade teknik kunna få fram vegetabiliska extrakt av yppersta kvalitet. Vårdande extensin och fytosomer etc.

L'Erbolario Lodi

Det gör att många kan dela vår filosofi. Vi använder med respekt för naturen samspelet som idag finns mel­lan traditionell kunskap och visdom och de moderna framsteg och erövringar som otvivelaktigt gjorts, det vill säga föreningen av klassisk fytoterapi och modern kosmetologi.

Av tradition har vi alltid uppskattat växternas oändligt många egenskaper och vi har strävat efter att utforska deras ännu okända potential, dock utan att avstå ifrån de värdefulla hjälpmedel som modern vetenskap och teknologi erbjuder.

All vår kosmetik är frukten av vår entusiasm för örter, och har sedan 1978 resulterat i en framgångsrik tillverkning. De olika produkterna har valts, testats, kritiserats och förbättrats av vår trogna kundkrets i L’Erbolariobutiken i Lodi. Denna direktkontakt är till stor nytta både som stimulans och bekräftelse.

L'Erbolario extrakt

Ett tekniskt och vetenskapligt team bestående av biologer, farmaceuter, kosmetologer, läkare etc. deltar i det löpande kvalitetsarbetet med L’Erbolarios produkter framställda enligt gällande krav för läkemedelsindustrin.

För att säkra kvaliteten på produkter­na, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Vi hoppas att också Du ska finna Dina favoriter i vårt sortiment.”

L'Erbolario Logotyp

Daniela Villa och Franco Bergamaschi
Lodi, Italien

Läs mer på L’Erbolarios egen hemsida.