Originalprodukter

L'Erbolario - Naturlig kroppsvård från Italien

L’Erbolario har alltid haft som policy att skydda dess varumärken för att du ska få rätt produkter och har i dagsläget registrerat varumärket ”L’Erbolario” i 75 länder förutom andra varumärken som används för produkter och design. Alla är tillverkade i Lodi, Italien.

Säkra produkter

Alla produkter och ingående ämnen är noggrant testade och endast godkända ämnen inom EU av Cosmetics Europe och av svenska Läkemedelsverket används.

L'Erbolario forskning

Alla produkters testas dermatologiskt och säkerhet och effektivitet certifieras genom kliniska tester vid institutionen för medicin och medicinsk terapi på University of Pavia.

L’Erbolario har aldrig testat sina produkter på djur och är anslutna till den internationella standarden Humane Cosmetics Standard som drivs i Italien av LAV (Lega Anti Vivisezione).

Cosmetics Europe - The personal care associationUVA märkning av godkända solskydd enligt Cosmetics Europe och Läkemedelsverket

Certifierad miljövård

L’Erbolarios tillverkning arbetar enligt miljösystem i enlighet med kraven UNI EN ISO 14001 , n. 497-2002-AE-MIL-SINCERT som är certifierat av DNV (Det Norske Veritas).

L'Erbolarios jordbruksverksamheter certifierats av ICEA (Istituto per la Certazione Etica Ambientale) och för AIAB (Associazione Italiana per l'Agricoltura Biologica.L’Erbolarios tillverkning arbetar enligt miljösystem i enlighet med kraven UNI EN ISO 14001 , n. 497-2002-AE-MIL-SINCERT som är certifierat av DNV (Det Norske Veritas)

L’Erbolario certifierar allt sitt jordbruk för råvaror med ICEA, (Istituto per la Certificazione Etica Ambientale), i enhet med EU Reglementet 834/07 för biologiskt och ekologiskt jordbruk (certification code n. C517)


L'Erbolario trädgård

L’Erbolario stödjer The Slow Food Foundation for Biodiversity för miljövänligt jordbruk. De är också certifierade av FSC (Forest Stewardship Council).

L’Erbolario samarbetar med Gröna Korset (Green Cross) och stödjer Lifegate som är ett Italienskt initiativ som står för en livsstil där människor, företag och planeten samexisterar i naturlig harmoni.

FSC - Forest Stewardship CouncilGröna Korset (Green Gross)Lifegate som är ett Italienskt initiativ som står för en livsstil där människor, företag och planeten samexisterar i naturlig harmoni.

Certifierad forskning

Forsknings- och utvecklingslaboratoriet har mottagit erkännande för de rigorösa forskningsmetoderna och det avancerade innehållet i produkterna av MIUR (Ministero dell’Istruzione dell’Università e della Ricerca). Det är också registrerat hos “National Register of Research” ett förbund som består av de största vetenskapliga forskningsföretagen.

L’Erbolarios stolthet är det moderna råvarulaboratoriet där det pågår två parallella forskningar samtidigt. En är den traditionella fytoterapiforskningen och den andra är en modern råvaruforskning.

L'Erbolario Forskning om skönhetsprodukter

Fytoterapiforskningen består i att skapa produktionsmetoder för vegetabiliska extrakt för personliga skönhetsprodukter. Vid sidan om den traditionella forskningen, som fortfarande är störst, bedrivs också en modern forskning för att så effektivt och varsamt som möjligt extrahera och filtrera råvarorna (löv, blommor, rötter, etc.) samt dokumentera de kemiska karakteristiska principerna av växterna.

I denna analys genomförs metoder som detaljerat tar fram mängd och effekt av material som är intressant som viktiga komponenter i t.ex. solfilter i solprodukterna och naturliga organiska verksamma ämnen i de färdiga produkterna för t.ex. krämer, bad, doft och ansiktsvatten etc.