Magisk skönhet

posted in: L'Erbolario | 0

Som en mystisk ljus blixt av dofter. En silverbukett med en levande aura från månens magiska symbolik. Intuition, visdom, perfektion och helande krafter från den ädla metallen som representerar underbar skönhet.

L’Erbolario firar den vackra renheten genom att framställa en serie av naturligt vårdande extrakt med dessa magiska silverfärgade nyanser.

Magisk Silverbukett
Magisk Silverbukett

Av de finaste destillat av ljusa växter har vi samlat bland annat limnanthesolja, illipesmör, malört, ljung och salvia som är rika på aktiva ingredienser som återfuktar, tonar och skyddar den känsligaste huden.

Du hittar toner av bergamott, mandarin och pomerans och i bakgrunden lotus blomma och vitt te samt en mild nyans av sandelträ och grön bambu.

Låt dig förtrollas av månens mystik och kraften av silver med denna unisex doftserie.

Ljung (Erica Calluna Vulgaris)
Ljung (Erica Calluna Vulgaris)
Duschtvål Silverbukett - 036.046
Duschtvål Silverbukett
Din hud kommer att bli uppfriskad av denna milda rengöring med malört, ljung och salvia. Naturliga tensider och aminosyror från tapioca och sockerrör. Återfuktande och rik på antioxidanter. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppslotion Silverbukett - 026.046
Kroppslotion Silverbukett
Mjukgörande lotion med illipesmör, kakao och kokos. Aromatisk citruston. Utjämnande verkan med toningsegenskaper av malört, ljung och salvia ger dig glänsande behagligt parfymerad hud. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Tvål Silverbukett - 041.046
Tvål Silverbukett
Vårdande rengöring med destillat av malört, ljung och salvia. Naturliga tensider av limnanthesolja, kokosnöt och olivolja. Mild aromatisk citruston med förnimmelse av lavendel för händer och kropp. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Eau de parfum Silverbukett - 066.046
Eau de parfum Silverbukett
En magisk promenad i den krispiga luften under månens sken. En ren frisk doft av citrus och mint med toner av bergamott, ceder och sandelträ. Denna unisexdoft stärker dig och ger dig energi. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Deospray Silverbukett - 062.046
Deospray Silverbukett
Spraydeodorant för arbete och sport. Långvarig effekt från destillat av malört, skägglav och åkerfräken. Glycerylkaprylat från kokos återställer och skyddar känslig hud med naturlig olja och fukt. Innehåll: 100 ml.
Läs mer
Doftpinnar Silverbukett - 081.046
Doftpinnar Silverbukett
Frisk mild doft för dina rum. Sänk ner några rottingpinnar i oljan. Vänd dem ibland. Innehåller: Cashmeran, Linalylacetat, Linalool, Citral och Limonen (kan orsaka en allergisk reaktion). Innehåll: 200 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.