L’Erbolario 40 år

posted in: L'Erbolario | 0
L'Erbolario firar 40 år med nya serierna Blomsterdans och Rabarber.

L’Erbolario firar 40 år av naturlig skönhet med sin nya linje Blomsterdans. De har skapat en speciell doft genom att välja de förtrollande blommorna som är deras favoriter i de mest uppskattade serierna genom åren.

En förförisk färgrik och doftande bukett vars ljuva blommor graciöst dansar i harmoni. Som en mild doft från en romantisk blombukett på våren kommer du att känna igen bland annat ros, viol, pion, kamelia, iris, vallmo och körsbär.

Duschtvål Blomsterdans - 036.280
Duschtvål Blomsterdans
Tonande och uppfriskande sensuell skonsam rengöring. L'Erbolarios favoriter. Ros, viol, pion, kamelia, iris, vallmo och körsbär blandas i en förförisk dansande harmoni med vårdande destillat. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Blomsterdans - 026.280
Kroppskräm Blomsterdans
Romantisk blommig doft. L'Erbolarios favoriter. Ros, viol, pion, kamelia, iris, vallmo och körsbär blandas i en förförisk dansande harmoni. Vårdande oljor från kakao, kokos och vitamin E från soja. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Tvål Blomsterdans - 041.280
Tvål Blomsterdans
Romantisk blommig doft. L'Erbolarios favoriter. Ros, viol, pion, kamelia, iris, vallmo och körsbär blandas i en förförisk dansande harmoni. Mild formula av vegetabiliska oljor från kokos och solros. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Eau de parfum Blomsterdans - 066.006
Eau de parfum Blomsterdans
Tidlös elegant blommig doft med L'Erbolarios favoriter. Ros, viol, pion, kamelia, iris, vallmo och körsbär blandas i en förförisk dansande harmoni med toner av persika och vitmossa. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Rabarber med sin dubbla karaktär av bitterhet och sötma som skapar en mild unisexparfym.

Dessutom den nya serien Rabarber med sin dubbla karaktär av bitterhet och sötma som skapar en mild unisexdoft. Friskhet som att vandra i en sval örtträdgård. Energigivande destillat med toner av citron, saffran och svart te.

Sedan antiken speciellt använd för läkande och i matlagning kommer den nu att överraska dig med sina kosmetiska egenskaper. Du hittar också en frisk rumsdoft med doftpinnar av bambu som skapar en behaglig atmosfär.

L’Erbolario presenterar sina jubileumsprodukter Blomsterdans och Rabarber.

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.

Duschtvål Rabarber - 036.026
Duschtvål Rabarber
Uppfriskande och mjukgörande med rabarberns dubbla karaktär av bitterhet och sötma från destillat av rot och stjälk. Energigivande destillat av apelsinskal och vanilj skapar en härlig fruktig doft. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Rabarber - 026.026
Kroppskräm Rabarber
Frisk lätt konsistens med rabarberns dubbla karaktär av bitterhet och sötma. Fuktgivande och energigivande destillat av rabarber, apelsin och vanilj. Vårdande oljor från kakao, solros och kokos. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Tvål Rabarber - 041.026
Tvål Rabarber
Energigivande destillat av rabarber, apelsin och vanilj. Frisk rengöring för händer och kropp. Mild formula av vegetabiliska oljor från kokos, solros, raps och plommonfrö. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Eau de parfum Rabarber - 066.433
Eau de parfum Rabarber
Frisk doft som att vandra i en sval örtträdgård. Rabarberns dubbla karaktär av bitterhet och sötma skapar en mild unisexparfym. Doftar fräscha örter med toner av citron, saffran och svart te. Innehåll: 50 ml.
Läs mer