Ginepro – Klassisk manlig doft

posted in: L'Erbolario | 0

Svart enbär från cederbusken Juniperus indica är huvudpersonen i vår historien om klassisk väldoft. Den har sitt ursprung från Himalaya i området från Kashmir i öster till västra Yunnan i Kina.

I traditionen använd till förtrollande riter för rök smak ända tillbaka till de gamla egyptierna. Veden har använts för att snida verktyg och redskap och för att röka vissa livsmedel, eftersom de är mycket väldoftande. Bären har en mörk svart violett färg och är kända för deras syrlig smak och är mycket aromatiska och används därför ofta i matlagning för att smaksätta rätter och även för att brygga te och alkoholhaltiga drycker.

Ginepro – Klassisk manlig doft från L'Erbolario

I århundraden har det använts för sina vätskedrivande egenskaper, liksom för deras antiseptiska, tonande och sammandragande verkan i kosmetika.

Med inspiration från dessa kvaliteter har L’Erbolario tagit fram en herrserie med klassisk manlig doft. Från enbär fångar de ett destillat som de varsamt blandar med extrakt av sesam och svart kummin.

Juniperus indica - Ginepro från L'Erbolario

En komplett serie med intensivt uppfriskande och fuktgivande produkter som skyddar din hud samtidigt som du får uppleva den maskulina doften. Cederdoft med ett stänk av enbärens friska citrusdoft där du kan njuta av rengöring med dusch, specialtvål och rakskum och avsluta med aftershave som är ett traditionellt rakvatten och en eau de parfum och deodorant med väldoftande vårdande effekter.

Ginepro Duschschampo - 031.176
Ginepro Duschschampo
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Klassisk manlig doft. Rengör och återfuktar hud och hår. Uppfriskande innan och efter jobbet eller ett träningspass. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Ginepro Tvål - 041.192
Ginepro Tvål
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Klassisk manlig doft. Milt rengörande och fuktgivande med extrakt av kokosolja och olivolja. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Ginepro Kroppskräm - 026.006
Ginepro Kroppskräm
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kakaosmör. Flytande energigivande emulsion som passar alla hudtyper. Närande och fuktgivande med klassisk manlig doft. Bevarar hudens spänst och elasticitet. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Ginepro Rakskum - 061.194
Ginepro Rakskum
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Klassisk manlig doft. Uppfriskande och energigivande som tonar hyn och förhindrar rodnad och gör huden fräsch och redo för rakning. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Ginepro Aftershave - 062.188
Ginepro Aftershave
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Rakvatten med klassisk manlig doft. Intensivt uppfriskande och fuktgivande. Spraya i handen och badda kinder och hals efter rakning. Innehåll: 100 ml.
Läs mer
Ginepro Deodorant - 062.187
Ginepro Deodorant
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Klassisk manlig doft. Håller dig effektivt fräsch i flera timmar. Minskar svettning och skyddar den känsliga armhålan vid arbete och träning. Innehåll: 100 ml.
Läs mer
Ginepro Eau de parfum - 066.189
Ginepro Eau de parfum
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Klassisk manlig doft. Intensivt uppfriskande doft inslag av citrus och cedertoner. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Ginepro Eau de parfum - 066.033
Ginepro Eau de parfum
Enbärsextrakt med svart sesamolja och kummin. Klassisk manlig doft. Intensivt uppfriskande doft inslag av citrus och cedertoner. Innehåll: 15 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.