Frescaessenza

posted in: L'Erbolario | 0
Frescaessenza - En frisk och naturlig doft från L’Erbolario.

När motsatser kompletterar varandra. Slut dina ögon, ta ett djupt andetag och föreställ dig doften av citron och lime. En frisk och naturlig doft som rör våra djupaste känslor och piggar upp.

En annan doft sveper in. Den här gången en värmande svag ton av träd som skyddar oss med sitt lövverk och vaggar i vinden. Doften av lärkträd och Mimosa tenuiflora som ger oss vitalitet och styrka.

Frescaessenza - En frisk och naturlig doft från L’Erbolario.

Frescaessenza skapar denna kontrast från citrusfrukterna och träets värme. Två motsatser som trots att de är så olika harmoniserar och förbättrar varandra. Kompletterar varandra på ett sätt att de skapar den vackraste harmoni som Herakleitos skrev om.

En perfekt symfoni med de undersköna produkterna som passar både kvinna och man. En extraordinär fräsch och vital linje som kommer att förvåna dig med de intensiva förnimmelser som det kommer att ge din hud och dina sinnen.

Duschtvål Frescaessenza - 036.772
Duschtvål Frescaessenza
Frisk och energigivande som rengör kroppen milt och skonsamt. Extrakt från lärkträd och mimosa tenuiflora ger huden elasticitet. Destillat av citron och limeblad tonar och stärker huden. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Frescaessenza - 026.167
Kroppskräm Frescaessenza
Fuktgivande emulsion med en behaglig frisk doft. Destillat av citron och limeblad tonar och stärker huden. Olja från pistage, safflor och mastixbuske med vitamin E och antioxidanter som vårdar huden. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Kroppsolja Frescaessenza - 026.775
Kroppsolja Frescaessenza
Extrakt från lärkträd och mimosa tenuiflora ger huden elasticitet. Destillat av citron och limeblad tonar och stärker huden. Använd efter dusch för att få ny energi och en frisk naturlig doft. Innehåll: 100 ml.
Läs mer
Eau de parfum Frescaessenza - 066.777
Eau de parfum Frescaessenza
Frisk och naturlig doft från destillat av citron och limeblad som blandas med en svag ton av cederträ. En vital doft som räcker länge och passar både kvinna och man. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Tvål Frescaessenza - 041.180
Tvål Frescaessenza
Frisk och naturlig doft från destillat av citron och limeblad. Olja från pistage, safflor och mastixbuske med vitamin E och antioxidanter. Motverkar torr hud för dig som tvättar dig ofta. 2 x 100 g. Innehåll: 200g.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.