Eleganta Indigo

posted in: L'Erbolario | 0
Indigo från L'Erbolario

Indigo den eleganta doften som väcker en underbar känslan av lugn och välbefinnande i din själ. Indigofera tinctoria härstammar från tidernas början och har använts tack vare sin höga kvalitet från blommans extrakt. Egyptierna och asiaterna använde den tidigt för att färga sina kläder. För många är det fortfarande en ädel färg.

Indigo från L'Erbolario

Som doft och kroppsvård med sina skyddande och antioxidantiska egenskaper presenterar nu L’Erbolario sin egen serie. Gjord av varsamt plockade växter där vi utvunnit den finaste och mest vårdande formulan med bland annat indigo, malva, gurkört och blåklint ger det förutom en härlig doft även vårdande mjukhet och elasticitet till huden.

Duschtvål Indigo - 036.007
Duschtvål Indigo
med malva, gurkört och blåklint. En oändlig känsla av lugn med hydrolyserade proteiner skyddar huden och bevarar fuktighet. Vårdande vitamin E från soja och protein från lin. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Indigo - 026.008
Kroppskräm Indigo
med malva, gurkört och blåklint. Lugnande och avkopplande kräm som ger huden skyddande och antioxidantiska egenskaper och tillför vitamin E. Oliv och kakao gör huden mjuk och silkeslen. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Tvål Indigo - 041.007
Tvål Indigo
med malva, gurkört och blåklint. Rengör kropp och händer effektivt och vårdande med kakao och kokos. Bevarar fuktighet och stärker huden med vitamin E från soja och protein från lin. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Eau de parfum Indigo - 066.011
Eau de parfum Indigo
En underbar och intensiv doft. Ett ögonblick av lycka med tidlösa fruktiga dofter. Du kan känna en nyans av bergamott, vanilj, kakao i denna eleganta doftupplevelse. Innehåll: 50 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.