Nyhet – Kamelia

posted in: L'Erbolario | 0

Kamelia – en ny spännande romantisk doft från L’Erbolario

Känslan av perfektion och skönhet. De friska mjuka kronbladen från Corolla Camelia väcker sensuella och vilsamma känslor. Kamelia användes först inom japansk och kinesisk kultur. De mest framstående skaparna av litteratur och konst var reserverade de mest värdefulla sorterna av Kamelia för att dekorera sina trädgårdar och skapa en harmonisk plats av dofter.

Kamelia - en ny spännande romantisk doft från L'Erbolario

I Europa dök denna blomma upp på sjuttonhundratalet, tack vare en Jesuit på uppdrag i Filippinerna, Fader George Joseph Kamel. Hans namn inspirerade den svenska naturforskaren Linné som först klassificerade Kameliablommorna.

Kamelia symboliserar varaktig romantisk kärlek och hängivenhet mellan förälskade. L’Erbolarios specialister inom växtkosmetik skapade denna serie för att hylla skönheten genom att vårda kroppen och åter ta fram denna underbara doft från orientens historia.

 

 

Duschtvål Kamelia - Nr:890
Duschtvål Kamelia – Nr:890
Extrakt av kamelia sinensis, japonica. Rengör huden och lämnar ett tunt skikt med vårdande antioxidanter och fettsyror från vildhavre som skyddar mot uttorkning. Härlig doft av kamelians mystik. Innehåll: 300 ml.
Läs mer
Doftljus Kamelia - Nr:859
Doftljus Kamelia – Nr:859
Paraffinvax av hög kvalitet i ett vackert designat glas. En mild romantisk doft med essens från kameliablomma. Brinner med en lugn låga i cirka 40 tim. Innehåll: 1 st.
Läs mer
Doftpåse byrå Kamelia - Nr:857
Doftpåse byrå Kamelia – Nr:857
En subtil harmonisk doft till byrålådan eller garderoben. Med essence från kamelia. Öppna plastpåsen lite i taget för att få en mildare doft som räcker längre. Innehåll: 1 st.
Läs mer