Vanilj är tillbaka!

posted in: L'Erbolario | 0

Den första kärleken glöms aldrig bort. Två underbara serier är tillbaka. Varma och älskade får de hjärtat att slå extra för de ljuvliga dofterna. En söt gåva till dig själv eller dina kära.

Vaniljens charm har rest till Europa från andra sidan Atlanten. Söt och kraftfull arom som vet hur man förför med berömmelsen för dess afrodisiakum.

L'Erbolario - Vanilj är tillbaka! Köp vanilj och ingefära i de klassiska dofterna.

Det lyckliga äktenskapet mellan två motsatta karaktärer. Den söta mjuka vaniljen blandas varsamt med kryddig ingefära som överraskar dina sinnen.

Vaniljorkidé (Vanilla planifolia) är en flerårig ört i orkidéfamiljen som härstammar från Mexiko. Den togs till Europa på 1500-talet av Hernán Cortés, som han fått tillsammans med kakao av aztekhövdingen Montezuma.

Eau de parfum Vanilj från L'Erbolario med naturliga ingredienser.

Nu har L’Erbolario förfinat sina formulas för de populära serierna Vanilj och Vanilj Ingefära. Äntligen är de tillbaka med naturliga extrakt från vaniljorkidé, lotusblomma, jojoba- och makadamia olja.

Ljuvligt badskum som respekterar hudens naturliga PH. Aminosyror från tapioca och sockerrör skyddar mot uttorkning. Kryddiga citrustoner med styrka från ingefära och en subtil söt doft av vanilj. Ger en harmonisk och exklusiv doft av värme.

Duschtvål Vanilj - 036.284
Duschtvål Vanilj
Ger naturlig fuktighet och rengör med en härlig söt doft som stannar länge. Ljuvligt badskum som respekterar hudens naturliga PH. Aminosyror från tapioca och sockerrör skyddar mot uttorkning. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Vanilj - 026.283
Kroppskräm Vanilj
Söt och kraftfull vaniljdoft. Uppfriskande och återfuktande extrakt ger näring och spänst åt huden. Ekologisk makadamia- och solrosolja mjukar upp och bevarar dess elasticitet. Innehåll: 150 ml.
Läs mer
Eau de parfum Vanilj - 066.286
Eau de parfum Vanilj
En ljuv lockande förförisk doft. Den varma och söta aromen av vanilj är känt som ett afrodisiakum. Noter av ylang ylang och mandelblom. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Eau de parfum Vanilj Ingefära från L’Erbolario med naturliga ingredienser.
Duschtvål Vanilj Ingefära - 036.298
Duschtvål Vanilj Ingefära
Lotusblomsextrakt kryddad med citruston av ingefära. Risprotein ger naturlig fuktighet och rengör med en söt doft som stannar länge. Ljuvligt badskum som respekterar hudens naturliga PH. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Vanilj Ingefära - 026.296
Kroppskräm Vanilj Ingefära
Destillerat vaniljvatten med lotusblomsextrakt kryddad med citruston av ingefära. Jojobaolja och risextrakt ger näring och spänst åt huden och bevarar dess elasticitet. Innehåll: 150 ml.
Läs mer
Eau de parfum Vanilj Ingefära - 066.301
Eau de parfum Vanilj Ingefära
Kryddiga citrustoner med styrka från ingefära och en subtil söt doft av vanilj. Ger en harmonisk och exklusiv doft av värme. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Eau de parfum Vanilj Ingefära - 066.038
Eau de parfum Vanilj Ingefära
Kryddiga citrustoner med styrka från ingefära och en subtil söt doft av vanilj. Ger en harmonisk och exklusiv doft av värme. Innehåll: 15 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.