Uppfriskande teblad

posted in: L'Erbolario | 0

”Ett bad uppfriskar kroppen, en kopp te anden” säger ett gammalt japanskt ordspråk. Att kombinera dessa två hälsoupplevelser kommer att vara enkelt tack vare Teblad från L’Erbolario.

Oolong te är känt för sin färg som sträcker sig från ultramarin till lila och är mycket rik på antioxidanter, mineralsalter och polyfenoler som hjälper till att motverka fria radikaler och bibehåller hudens ungdom.

De nyskördade Oolong-tebladen får torka i solen och sedan skakas de i bambukorgar så att de kan torka och kanterna krossas. Bearbetningen liknar svart te men den oxidativa processen slutförs inte helt och tebladen tar den blå nyansen som inbjuder sinnena till omedelbar avkoppling.

L'Erbolario - Teblad. Extrakt och destillat av Oolong te.

L’Erbolario vill låta dig njuta av denna tusenåriga hälsokälla. Med extrakt och destillat av Oolong te i serien Teblad med vitaliserande och tonande egenskaper för ansiktet och kroppens skönhet.

Du vårdas också milt av kokosnötsmör, matcha grönt tesmör, kamelia fröolja, aminosyror från tapioca och sockerrör. Rikt på polyfenoler med uppfriskande, energigivande, antiradikala och skyddande dygder.

Eau de parfum Teblad - 066.044
Eau de parfum Teblad
Raffinerad och omslutande unisexdoft av mild blommig citrus och destillat av Oolong te. En härlig parfym som kan värma hjärtat och fräscha upp tankarna, precis som en god kopp te. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Duschtvål Teblad - 036.044
Duschtvål Teblad
Extrakt och destillat av Oolong te, aminosyror från tapioca och sockerrör. Rikt på polyfenoler med uppfriskande, energigivande, antiradikala och skyddande dygder. Perfekt i badet eller duschen. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kropp och handkräm Teblad - 026.044
Kropp och handkräm Teblad
Extrakt och destillat av Oolong te, kokosnötsmör, matcha grönt tesmör, kamelia fröolja. Fuktgivande och tonande för kropp och händer. Rik på antioxidanter och E-vitamin för känslig hud. Innehåll: 250 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.