Sommardoft av Syren

posted in: L'Erbolario | 0

Syren har blivit berömd genom historien för dess uppiggande doft som gör dig glad. Dessa små underbara blommor omgivna av hjärtformade löv doftar oemotståndligt i solen. Syren har använts för att lindra oro för att lösa spänningar och känslomässig stress.

 

Syren från L'Erbolario

Med denna unika formula från L’Erbolario kan du uppleva stunder av äkta välbefinnande när du rengör och vårdar din kropp. En subtil doft av solvarma syrener som gör dig lycklig och avslappnad.

Syren från L'Erbolario

Duschtvål Syren - 036.001
Duschtvål Syren
Extrakt av syren och läkemalva med protein av hampa och viktiga aminosyror från sockerrör. Bevarar fuktighet och friskar upp din hud i duschen eller ett avslappnande bad. Innehåll: 300 ml.
Läs mer
Kroppskräm Syren - 026.002
Kroppskräm Syren
Extrakt av syren och läkemalva med protein av hampa och viktiga aminosyror från sockerrör. Närvarande och stärkande protein och vitaminer från bomullsolja, kokossmör och kakaosmör. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Tvål Syren - 041.005
Tvål Syren
En behaglig avslappnande subtil doft av syren. Rengör huden på händer och kropp med vårdande hampa och bomullsolja. 2 x 100g Innehåll: 200 g.
Läs mer
Eau de parfum Syren - 066.003
Eau de parfum Syren
En subtil doft av solvarma syrener som gör dig lycklig och avslappnad. En klassisk blomdoft som alla älskar. Innehåll: 50 ml.
Läs mer