Sola ansiktet säkert

posted in: L'Erbolario | 0

Nu när vårsolen äntligen kommer och värmer oss ska du sola säkert och njuta av värmen. L’Erbolarios solskyddsprodukter är testade och godkända för att skydda och vårda din hy med vegetabiliska oljor gjorda av ekologiska råvaror.

Sola säkert och njut med L'Erbolarios godkända vegetabiliska solskyddsprodukter

En bra start är att skydda de känsliga delarna i ansiktet som snabbt blir uttorkade efter vintermånaderna. L’Erbolarios speciella solskyddskräm med aloe vera och macadamianötolja för ansiktet skyddar och återfuktar naturligt med en solskyddsfaktor på SPF25.

Solkräm Ansikte SPF 25 - 086.218
Solkräm Ansikte SPF 25
MEDELHÖGT SKYDD. Antirynkkräm som motverkar hudens åldrande. För dom som vill vara solbruna i ansiktet men vill förebygga solens negativa inverkan på huden. Innehåll: 75 ml.
Läs mer

Det är en anti-rynkkräm som motverkar hudens åldrande och är tillägnad dem som tycker om att vara solbruna även i ansiktet men som samtidigt vill förebygga solens negativa inverkan på hudens ungdom och kvalitet. Krämen garanterar en god skyddsnivå eftersom den innehåller en stor kvantitet naturliga filter från aloe, eternell och derivat av riskli. Den har en djup och varaktig återfuktande verkan som neutraliserar solens uttorkande inverkan.

Det är viktigt att veta att ett solskydd ska strykas ut på huden så det skapar ett filter som skyddar mot strålarna. Krämen ska alltså inte gnidas in så detta filter blir för tunt. Man ska också veta att filtret tappar effekt gradvis i solljuset och tunnas ut vid bad så man måste upprepa behandlingen för att skydda huden som är känsligast.

L’Erbolarios solprodukter har studerats i deras laboratorium för forskning och utveckling för att tillhandahålla ett tillfredsställande skydd som medger att huden gradvis får en fin solbrun ton genom att man doserar UVA- och UVB-filter och blockerar de skadliga strålarna.

Korrekt märkning av solskyddsprodukter enligt regelverket ska innehålla den europeiska logotypen som är ordet UVA i en cirkel. L’Erbolario följer Cosmetics Europes regelverk som reglerar märkning av solskyddsprodukter enligt EU direktiv 2006/647/EC och följer läkemedelsverket regler.

L’Erbolarios solskyddsprodukter som Piani levererar i Sverige:
– är godkända enligt europeiskt regelverk gällande solskydd.
– innehåller vegetabiliska ämnen som är fuktgivande, närande, uppmjukande och mycket effektiva.
– neutraliserar de skadliga effekterna av solens strålar som orsakar att huden åldras i förtid.
– innehåller inte zinkoxid eller titandioxid.

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.