Sensuella rosor

posted in: L'Erbolario | 0
Purple Rose - Sensuell feminin doft från L’Erbolario.

En väldoftande överraskande nytolkning av den mest romantiska blomman: Rosen. En sensuell feminint doftande linje utformad för att förgylla alla kvinnors skönhet.

Tre unika aktiva ingredienser för kroppens välmående: Extrakt som är rikt på antioxidantegenskaper från kronbladen av gallicarosor, ett aromatiskt mjukgörande och uppfriskande destillerat vatten tillsammans med ett oljigt extrakt med en elastiserande verkan där rosornas unika egenskaper vårdar din kropp och sinne.

Purple Rose - L’Erbolario - Växter.

Parfymens signum är en ren berikad doft av tusen röda rosenblad och oemotståndlig citruston från mandarin. Denna parfym kombineras med ett urval av kroppsprodukter som innehåller upp till 98% ingredienser av naturligt ursprung.

Vackra paket och gåvor till någon du älskar i denna sensuella serie som också tar hänsyn till miljön med certifierad tillverkning av miljövänliga förpackningar.

Purple Rose - L’Erbolario - Pochette.
Eau de parfum Purple Rose - 066.071
Eau de parfum Purple Rose
Rosor, liljekonvalj och iris. Tusen raffinerade kronblad med en fruktig mandarinton. Essenser från de mest romantiska blommorna i komposition med mandarin och mysk ger en sensuell doft. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Duschtvål Purple Rose - 036.053
Duschtvål Purple Rose
Rosor, liljekonvalj och iris. Väcker upp dina sinnen och ingjuter en behaglig känsla av harmoni. Tonande och återfuktande effekt gör också huden mjuk och delikat doftande som ett rosenblad. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Tvål Purple Rose - 041.053
Tvål Purple Rose
Extrakt av gallicarosor blandad med kokos. Ger mjukt skum som rengör varsamt tack vare de värdefulla vegetabiliska aktiva ingredienserna. Vårdande och mjukgörande egenskaper. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Kroppskräm Purple Rose - 026.034
Kroppskräm Purple Rose
Extrakt av gallicarosor blandad med kakaosmör och sheasmör. Lämnar en delikat blommig citrusdoft på huden. Återfuktande och tonande växtfunktionella ämnen och närande mjukgörande smör. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Handbalsam Purple Rose - 026.054
Handbalsam Purple Rose
Extrakt av gallicarosor med kakaosmör, sheasmör och mandelolja. Fuktgivande och mjukgörande handbalsam för daglig vård. Bomullshandskarna medföljer för extra rik behandling. Innehåll: 75 ml.
Läs mer
Pochette Purple Rose - 088.058
Pochette Purple Rose
Romantisk kuvertväska perfekt till fest, resa eller present. Med Duschtvål Purple Rose 75 ml och Kroppskräm Purple Rose 75 ml. Varsamt utvunnen extrakt av rosor, liljekonvalj och iris. Innehåll: 2x75 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.