Osmanthus – mystisk väldoft

posted in: L'Erbolario | 0

Osmanthus, en intensiv doft, en doft som verkar komma från ingenstans, fantastisk, otroligt och oväntat från en mycket liten blomma. Till skillnad från andra blommor ger denna lilla blomma en ömtåligt och samtidigt intensiv doft som sprider sig milt men känns på långt håll.

Osmanthus, en intensiv doft, en doft som verkar komma från ingenstans, fantastisk, otroligt och oväntat från en mycket liten blomma.

Det är svårt att tro att denna blomma är ett verk av naturen och inte från paradiset säger den kinesiska poeten Yang Wanli. I folksagor är dessa fina små blommor relaterade till månen. Enligt en av dessa legender växet Osmanthus i månens paradis. En dag kom en gudom som bodde där och blev medveten om de många plågor som människor haft att göra med varje dag. För att lugna smärtorna bestämde han sig för att kasta frön av Osmanthus till världen. Så att destillatet av dessa blommor skulle hjälpa människor att lindra deras lidande.

Än idag är Osmanthus oupplösligt knuten till månen under Månfestivalen, varje höst i Kina, där denna blomma ges till unga brudar som en önskan om familjelycka.

 

Duschtvål Osmanthus - 036.174
Duschtvål Osmanthus
Med en mild ljuvlig doft från essens av osmanthusblomman och extrakt av bladen. Rengör varsamt med aminosyror och mineraler från havre och teffprotein. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Tvål Osmanthus - 041.197
Tvål Osmanthus
Rengör varsamt och bevarar hudens fukt tack vare bomullsolja, kokosolja och kakaosmör. Ger en mycket mjuk hud på händer och kropp, omges av den underbara och milda blomdoften osmanthus. Innehåll: 200 g.
Läs mer

 
 


Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. Ej djurtestat.

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test helt utan djurförsök på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Innehåller 97% ingredienser med naturligt ursprung. Återstående del garanterar stabiliteten och behagligheten hos produkterna.
Helt utan parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.

L'Erbolarios jordbruksverksamheter certifierats av ICEA (Istituto per la Certazione Etica Ambientale) och för AIAB (Associazione Italiana per l'Agricoltura Biologica.