Meharees – magisk skönhet

posted in: L'Erbolario | 0

En resa i sagans mystik mot totalt välbefinnande som huden alltid har drömt om. Det speciella med Meharees är en både sammetslen och explosiv doft av kryddor, trä och bärnsten som associerar till orientalisk skönhet. Med en sötma och exotisk väldoft som tilltalar och förtrollar både man och kvinna. Friskhet av närande mineraler, vitaminer och aminosyror i en återfuktande och vitaliserande unik formula.

Meharees – magisk skönhet från L'Erbolario

Med vårdande dadel och myrraextrakt samt len bomullsolja. Den fylliga kroppskrämen gör huden sammetslen och elastisk. Tvålen rengör huden skonsamt med aminosyror från vete och saponiner från palmlilja. En magisk parfym som tar med dig på en resa i romantik.

Duschtvål Meharees - 036.570
Duschtvål Meharees
Med dadel och myrraextrakt. Rengör huden skonsamt med aminosyror från vete och saponiner från palmlilja. En exotisk doft för både man och kvinna. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Meharees - 026.571
Kroppskräm Meharees
Rik på mineraler, vitaminer och aminosyror från myrra, dadel och bomullsolja. Denna fylliga kroppskräm gör huden sammetslen och elastisk. Ger en exotisk väldoft som passar både man och kvinna. Innehåll: 300 ml.
Läs mer
Eau de parfum Meharees - 066.572
Eau de parfum Meharees
En både sammetslen och explosiv doft av kryddor, trä och bärnsten. Med en sötma som tilltalar och förtrollar både man och kvinna. Innehåll: 50 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.