Bio-Eco

Ekologisk hudvård när den är som bäst. Bio-Eco är en certifierad serie från L’Erbolario som är tillverkad helt för att vårda din kropp och naturens välbefinnande. Den innehåller äkta skönhet med flytande duschtvål, ansiktskräm, ansiktsrengöring och underbar massageolja för kroppen.

L'Erbolario Bio-Eco - Certifierad ekologisk kroppsvård

De vårdar huden och är rika på effektiva substanser och vegetabiliska ämnen som motverkar fria radikaler och håller huden fräsch och i en perfekt PH-balans. Dessa ekologiska hudvårdsprodukter är certifierade för dig som vill använda de finaste naturliga ingredienserna och samtidigt påverka naturen så lite som möjligt. Ett kretslopp där allt innehåll och förpackningar kan återvinnas miljövänligt och klimatsmart.

L'Erbolario odlingar

L’Erbolario har i över 40 år studerat råvaror och olika formula med de bästa egenskaperna i naturen. Bio-Eco tillverkas enbart från ekologiska odlingar med de bästa råvarorna för miljövänlig kosmetika. De har lite kortare hållbarhet eftersom de använder vegetabilisk ekologisk konservering. Istället garanterar de att ge dig en naturlig behandling av din kropp där du kan njuta av de finaste växterna.

 

L’Erbolarios Bio-Eco garanti för ekologisk hudvård

Garanterad certifiering av Bio-Eco serien Eco Bio Cosmetics ICEA. Certifierad som biologisk och ekologisk kosmetika enligt AIABs regelverk (ICEA Cert. IT 050 BC01).

ICEA - Istituto per la Certificazione Etica ed Ambientale AIAB - Associazione Italiana Agricoltura Biologica

> Innehåller endast oljor och extrakt från växter som produceras inom certifierade ekologiska jordbruk.
> Tillverkade utan användning av syntetiska färgämnen och är konserverade med råvaror av vegetabiliskt ursprung.
> Innehåller endast komponenter och dofter som tillåts enligt specifikationen för Eco Bio Cosmetics ICEA.
> Innehåller inte råvaror som härstammar från GMO. (Genetiskt Modifierad Organism)
> Testade noggrant med mikrobiologiska kontroller i sina enskilda råvaror och färdiga produkter.
> Noggrant testade med frivilliga vid institutionen för medicin och medicinsk terapi på Universitetet i Pavia avseende säkerhet, allergivänlighet, effektivitet och användning.
> Inga djurtester av komponenter eller produkter har förekommit.
> Förpackade i behållare tillverkade av återvinningsbart material.
> L’Erbolarios produktion arbetar efter miljöledningssystem Certifikat UNI EN ISO 14001 av DNV.

Goji

L’Erbolario arbetar hela tiden för att ge dig den mest naturliga hudvården. Goji är också en ICEA certifierad ekologisk hudvårdsserie.

Goji - Ekologisk certifierad hudvård från L'Erbolario.

Gojibusken med dess rubinröda ekologiska pärlor som gnistrar i solen. Nyplockade har de en smak som påminner om en korsning mellan jordgubbe och hallon. Gojibären har skördats i mer än 2000 år mellan Himalayas dalar och de mäktiga vidderna av oförstörda landskap mot Kina och Mongoliet.

Goji - Certifierad ekologisk kroppsvård från L'Erbolario

Med en mild ljuvlig doft och underbara extrakt av goji och maquibär finns vitaminrika ekologiska vårdande produkter för ansikte och kropp.