Romantiska Kamelia

posted in: L'Erbolario | 0

Känslan av perfektion och skönhet. De friska mjuka kronbladen från Corolla Camelia väcker sensuella och vilsamma känslor. Kamelia användes först inom japansk och kinesisk kultur. De mest framstående skaparna av litteratur och konst var reserverade de mest värdefulla sorterna av Kamelia för att dekorera sina trädgårdar och skapa en harmonisk plats av dofter.

Kamelia – Romantisk doft från L’Erbolario

I Europa dök denna blomma upp på sjuttonhundratalet, tack vare en Jesuit på uppdrag i Filippinerna, Fader George Joseph Kamel. Hans namn inspirerade den svenska naturforskaren Linné som först klassificerade Kameliablommorna.

Kamelia symboliserar varaktig romantisk kärlek och hängivenhet mellan förälskade. L’Erbolarios specialister inom växtkosmetik skapade denna serie för att hylla skönheten genom att vårda kroppen och åter ta fram denna underbara doft från orientens historia.

Kroppskräm Kamelia - 026.891
Kroppskräm Kamelia
Extrakt av kamelia sinensis, japonica, solros, oliv. E-vitamin från soja. Fettsyror och vårdande antioxidanter som skyddar och gör huden fast och smidig. Härlig doft av kamelians mystik. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Duschtvål Kamelia - 036.890
Duschtvål Kamelia
Extrakt av kamelia sinensis, japonica. Rengör huden och lämnar ett tunt skikt med vårdande antioxidanter och fettsyror från vildhavre som skyddar mot uttorkning. Härlig doft av kamelians mystik. Innehåll: 300 ml.
Läs mer
Tvål Kamelia - 041.898
Tvål Kamelia
Med oljor av kokos, solros och raps. Camelia sinensis bladextrakt, extrakt av blommor och camelia japonica. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Eau de parfum Kamelia - 066.894
Eau de parfum Kamelia
Denna doft visar en bestående och romantisk kärlek till kamelian och blandas med en diskret värme från bärnsten, tonkaböna och elemi. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Doftpåse byrå Kamelia - 091.857
Doftpåse byrå Kamelia
En subtil harmonisk doft till byrålådan eller garderoben. Med essence från kamelia. Öppna plastpåsen lite i taget för att få en mildare doft som räcker längre. Innehåll: 1 st.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.