Gyllene kroppsvård

posted in: L'Erbolario | 0

L’Erbolario vill hylla den förtrollande gyllene skönheten. Det är så mycket mer än den dyrbara vackra metallen och legenden om El Dorado.

Guld symboliserar härlig styrka, rörelse och oförstörbar prakt och vinnaren tilldelas guld som belöning. Den kan smidas till glänsande ovärderliga juveler som kärlekens ringar för heliga löften. Både mänskligt och gudomligt inom sagorna till ljuset vid en gyllene soluppgång som ger dig kraft.

Gyllene skönhet
Gyllene skönhet

Till denna gyllene bukett har vi valt ut de finaste gula blommorna. Väldoftande och undergörande destillat från gul iris, gullris och gullviva har vi samlat ihop till en magnifik guldbukett.

Innehåller de finaste extrakt från knoppar av heliotrop, jasmin och ylang ylang. Till detta har vi lagt till den lika rika och värdefulla ingrediensen akaciahonung som vårdar och återfuktar din hud. Du finner också mjukgörande mandelsmör i denna guldskatt.

Gul iris, Gullris och Gullviva
Gul iris, Gullris och Gullviva
Duschtvål Guldbukett - 036.048
Duschtvål Guldbukett
Ladda upp med gyllene energi i duschen. Blomdoft med undergörande destillat från gul iris, gullris och gullviva med toningsegenskaper. Akaciahonung som vårdar och återfuktar din hud. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Guldbukett - 026.048
Kroppskräm Guldbukett
Blomdoft och destillat från gul iris, gullris och gullviva med toningsegenskaper. Akaciahonung som vårdar och återfuktar din hud. Mjukgörande mandelsmör och kokosolja med vitamin E. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Tvål Guldbukett - 041.048
Tvål Guldbukett
Mild blomdoft med växtaktiva naturliga tensider som rengör med destillat från gul iris, gullris och gullviva. Akaciahonung, mandelolja och kokosolja gör din hud len och skyddar mot uttorkning. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Eau de parfum Guldbukett - 066.048
Eau de parfum Guldbukett
Omsvep dig med ljus och rikedom med denna guldbukett. Gyllene sensuell kvinnlig doft. Milda toner av apelsinblomma, amber och vanilj. Destillat från tonkaböna, gul iris, gullris och gullviva. Innehåll: 50 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.