Goji – Ekologisk hudvård

posted in: L'Erbolario | 0

Gojibusken med dess rubinröda ekologiska pärlor som gnistrar i solen. Nyplockade har de en smak som påminner om en korsning mellan jordgubbe och hallon. Gojibären har skördats i mer än 2000 år mellan Himalayas dalar och de mäktiga vidderna av oförstörda landskap mot Kina och Mongoliet.

Goji - Certifierad ekologisk kroppsvård från L'Erbolario

Med en mild ljuvlig doft och underbara extrakt av goji och maquibär finns vitaminrika vårdande produkter för ansikte och kropp.

Goji är ICEA certifierad ekologisk hudvård från L’Erbolario.

Goji - Ekologisk certifierad hudvård från L'Erbolario.
Goji - Ekologisk certifierad hudvård från L'Erbolario.
Duschtvål Goji - 036.245
Duschtvål Goji
Ekologiskt extrakt av goji och maquibär. Vegetabiliska proteiner och aminosyror från korn, sötmandel och kokosnöt rengör huden milt och lämnar ett tunt skikt av vårdande antioxidanter. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppskräm Goji - 026.257
Kroppskräm Goji
Ekologiskt extrakt av goji och maquibär som agerar i perfekt synergi med vitamin E från Soja. Olivoljan hjälper den torraste hud medan det doftande kamomillvattnet ger fräschhet och en delikat doft. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Ansiktsolja Goji - 026.258
Ansiktsolja Goji
Ekologiskt extrakt av goji, maquibär och vårdande solrosolja. Ger huden elasticitet med vitamin E. Skyddar cellmembranet och motverkar åldrande. Under ansiktskrämen och på kroppens känsliga områden. Innehåll: 90 ml.
Läs mer
Ansiktskräm Goji - 011.259
Ansiktskräm Goji
Ekologiskt extrakt av goji och maquibär. Mild emulsion som hjälper huden behålla naturlig fuktighet. Barriäreffekt för intensivt skydd och mjukhet. Dag, ej i ögonzon. Natt, med några droppar olja i. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Eau de parfum Goji - 066.278
Eau de parfum Goji
Ekologiskt extrakt av goji och maquibär. Delikat fruktig och bärig med inslag av blommiga toner. En helt naturlig doft med alkohol erhållen från ekologiskt vete. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Återfuktande spray Goji - 026.279
Återfuktande spray Goji
Ekologiskt extrakt av goji, maquibär och kamomillvatten. Återfuktande alkoholfri spray. Spraya generöst över kroppen och upplev vårdande verkan och delikat doft. Användas hela dagen. Innehåll: 125 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.