Goji – Ekologisk hudvård

posted in: L'Erbolario | 0

Gojibusken med dess rubinröda ekologiska pärlor som gnistrar i solen. Nyplockade har de en smak som påminner om en korsning mellan jordgubbe och hallon. Gojibären har skördats i mer än 2000 år mellan Himalayas dalar och de mäktiga vidderna av oförstörda landskap mot Kina och Mongoliet.

Goji - Certifierad ekologisk kroppsvård från L'Erbolario

Med en mild ljuvlig doft och underbara extrakt av goji och maquibär finns vitaminrika vårdande produkter för ansikte och kropp.

Goji är ICEA certifierad ekologisk hudvård från L’Erbolario.

Goji - Ekologisk certifierad hudvård från L'Erbolario.
Goji - Ekologisk certifierad hudvård från L'Erbolario.
Kroppskräm Goji - 026.257
Kroppskräm Goji
Ekologiskt extrakt av goji och maquibär som agerar i perfekt synergi med vitamin E från Soja. Olivoljan hjälper den torraste hud medan det doftande kamomillvattnet ger fräschhet och en delikat doft. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Ansiktsolja Goji - 026.258
Ansiktsolja Goji
Ekologiskt extrakt av goji, maquibär och vårdande solrosolja. Ger huden elasticitet med vitamin E. Skyddar cellmembranet och motverkar åldrande. Under ansiktskrämen och på kroppens känsliga områden. Innehåll: 90 ml.
Läs mer
Återfuktande spray Goji - 026.279
Återfuktande spray Goji
Ekologiskt extrakt av goji, maquibär och kamomillvatten. Återfuktande alkoholfri spray. Spraya generöst över kroppen och upplev vårdande verkan och delikat doft. Användas hela dagen. Innehåll: 125 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.