Förtrollande Jade

posted in: L'Erbolario | 0
Jade från L'Erbolario - förtrollande mild blom- och citrusdoft.

Enligt den gamla kinesiska teorin om Feng Shui har växter och blommor en speciell förmåga att locka fram vital energi och återställa den. Bland de många växterna med stärkande egenskaper utmärker sig paradisträdet med sin jadegröna färg. Trädets vitala gröna blad tillskrivs en överraskande förmåga att skapa rikedom och positiv energi varför det också kallas penningträd och lyckoträd.

Paradisträd (Crassula ovata)
Paradisträd (Crassula ovata)

I vårt ekologiska hantverk i Lodi använder vi paradisträd som odlats speciellt för oss på den liguriska rivieran, nära Sanremo. Med styrkan från solen och den friska havsbrisen kan vi utvinna ett extrakt från bladen med rika fuktighetsgivande egenskaper som är perfekta för att ta hand om ansiktets och kroppens känsliga hud. Vi har också en raffinerad destillationsteknik med ånga för att extrahera ett extra vårdande och mjukgörande destillat som passar den mest känsliga hy.

En speciellt framtagen mild rengöringsgel i praktisk pumpflaska för ansikte och händer rengör varsamt och återställer fuktbalansen. Låt dig sedan omslutas av en förtrollande blom- och citrusdoft när du smörjer in dig med en rik kroppslotion som ger dig det bästa från paradiset.

Rengöringsgel Jade - 002.281
Rengöringsgel Jade
Fuktgivande gel med mjukgörande extrakt av paradisträd. Speciellt vårdande för ansikte och händer. Ger huden en extraordinär silkeseffekt och en graciös förtrollande mild blom- och citrusdoft. Innehåll: 280 ml.
Läs mer
Duschtvål Jade - 036.281
Duschtvål Jade
Formula med effektiv fuktighet och skyddande egenskaper av aminosyra från korn. Extrakt och destillat av paradisträd och bomullsolja gör huden mjuk. Med en förtrollande mild blom- och citrusdoft. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Kroppslotion Jade - 026.281
Kroppslotion Jade
Extrakt och destillat av paradisträd, kokos och sheasmör. Rik på E-vitamin. Ger näring och mjukhet till huden och omsluter dig med en förtrollande mild blom- och citrusdoft. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Eau de parfum Jade - 066.281
Eau de parfum Jade
En mild frisk doft från paradisträdet ger all sin charm och dess positiva energi till bäraren. Diskret förtrollande blom- och citrusdoft. Innehåll: 50 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.