Ekologisk Kokos

posted in: L'Erbolario | 0

Nu kan du njuta av ekologisk Fairtrade kokosolja från Filipinerna. Med största hänsyn till påverkan för miljön och arbetarna tas detta delikata kokossmör fram som blir en dyrbar olja i dina händer.

L’Erbolario har tagit fram nya miljövänliga förpackningar med minimal påverkan för naturen gjorda av återvinningsbara material.

Kroppsolja Kokos och Schampotvål Kokos från L’Erbolario.

Kroppsolja Kokos med vitamin E för att vårda kroppen och även för ansikte och håret. Kan användas över hela kroppen som t.ex. hårinpackning, vårdande after-shave eller varsamt ta bort make-up.

Ett naturligt smör som blir precis den konsistens du vill när du värmer det mellan dina händer.

Schampotvål Kokos i form av en praktisk lätt schampotvål. Det senaste inom hårvård där du slipper bära hem vatten utan istället får en ekologisk liten hårdtvål på endast 60 gram som räcker i cirka 40 tvättar. Mycket smidigt för att spara plats i duschen och ta med på resan.

Massera upp ett mjukt skum i vått hår. Skölj ur löddret noggrant. Låt sedan tvålen torka i plåtasken med öppet lock.

Kroppsolja Kokos - 026.052
Kroppsolja Kokos
Ekologisk fairtrade kokosolja med vitamin E för att vårda kroppen och även för ansikte och håret. Organisk antioxidant i form av ett rikt smör som du värmer till en dyrbar olja med händerna. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Schampotvål Kokos - 031.051
Schampotvål Kokos
Ekologisk fairtrade kokosolja i form av en praktisk lätt schampotvål. Massera upp ett mjukt skum i vått hår. Skölj ur löddret noggrant. Låt sedan tvålen torka i plåtasken med öppet lock. Innehåll: 60 g.
Läs mer
Duschkräm Kokos - 036.051
Duschkräm Kokos
Destillat av kokosblomma och uppfriskande återfuktande kokosextrakt som ger näring till huden. Mjukt och delikat doftande skum. Ekologisk fairtrade kokos och miljövänlig förpackning. Innehåll: 100 ml.
Läs mer
Kroppskräm Kokos - 026.051
Kroppskräm Kokos
Ekologisk fairtrade kokosolja och underbart kakaosmör med en effektivt närande och sammetslen verkan. Extrakt och destillat som är fuktgivande för den mest känsliga huden. Innehåll: 100 ml.
Läs mer
Eau de parfum Kokos - 066.051
Eau de parfum Kokos
En korallfärgad flaska med toner av kokosvatten och som domineras av ylang ylang. Mjuk doft av vanilj möter cederträ och vit mysk. Ekologisk fairtrade kokos och miljövänlig förpackning. Innehåll: 50 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.