Effetto Reale hårvård

posted in: L'Erbolario | 0

L’Erbolarios naturliga hårvård Effetto Reale med bidrottninggele, sheasmör, jojoba och hibiskusblomma. Närande, stärkande och skyddande utan att tynga håret. Håret repareras, skyddas och blir lättkammat och glansigt.

L'Erbolarios naturliga hårvård Effetto Reale

Det finns många saker som kan skada ditt hår: vädret, solljus, hårfönen, färgning, saltvatten m.m. Lockarna blir spröda och försvagade, först på ytan och därefter också i sin struktur. Men här möter vi naturen med en mycket näringsrik formula fylld med proteiner, aminosyror och antioxidanter.

L’Erbolario har forskat fram och skapat Effetto Reale, en serie inriktade på att reparera och skydda torrt och sprött hår. En naturlig vegetabilisk formula med Royal Jelly, oliv och kokos extrakt samt vårdande sheasmör, jojoba och hibiskusblomma som gör att schampo rengör ordentligt men varsamt och balsam som skyddar och ger näring åt håret. Den reparerande masken appliceras i vått hår och får verka i 5 minuter eller om håret är extremt torrt kan man även applicera i torrt hår och låta verka i 15 minuter för extra effekt.

Schampo Effetto Reale - 031.644
Schampo Effetto Reale
Med aminosyror av bidrottninggele, kastanj, honung, oliv och kokos. Intensivt närande schampo för torrt och slitet hår som reparerar och gör håret glansigt. För bästa resultat tvätta två gånger. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Hårbalsam Effetto Reale - 032.637
Hårbalsam Effetto Reale
Med bidrottninggele, sheasmör, jojoba och hibiskusblomma. För torrt och slitet hår. Närande, stärkande och skyddande utan att tynga håret. Håret blir lättkammat och glansigt. Innehåll: 125 ml.
Läs mer
Hårmask Effetto Reale - 032.638
Hårmask Effetto Reale
Med aminosyror av bidrottninggele, sheasmör, honung och kastanj. Närande reparerande för torrt och slitet hår. Fördela i vått hår och låt verka i 5 min. Vid skadat hår applicera i torrt hår i 15 min. Innehåll: 150 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.