Aromatisk unisexdoft

posted in: L'Erbolario | 0
Bär Blom Trä - Aromatisk unisexdoft från L’Erbolario.

En aromatisk resa genom skog och trädgård som en uppfriskande promenad utomhus är det som hänför dina sinnen i denna doftande unisexserie för både henne och för honom.

Våra laboratorier har valt värdefulla extrakt, hydrolysat och destillerat vatten från små men dyrbara skatter som hagtornbär, apelsinblommor och cederträ. Serien innehåller en aromatisk parfym och kroppsvårdsprodukter som innehåller upp till 98% ingredienser av naturligt ursprung.

Bär Blom Trä - L’Erbolario - Växter.

Paket och förpackningar som tar hänsyn till miljön med certifierad tillverkning av miljövänliga förpackningar som återskapar den fräscha atmosfären i en skog eller en trädgård full av otroliga väldofter från naturliga växter.

Bär Blom Trä - L’Erbolario - Dofter.
Eau de parfum Bär Blom Trä - 066.073
Eau de parfum Bär Blom Trä
Naturlig doft av bär, kronblad och aromatisk bark i en omslutande unisexdoft. Fräscha citrustoner kombineras med livfull hagtorn. Kryddig charm av kardemumma. En explosion av ädla träslag. Innehåll: 50 ml.
Läs mer
Duschtvål Bär Blom Trä - 036.073
Duschtvål Bär Blom Trä
Aromatiskt unisexdoft av hagtorn, kronblad och aromatisk bark. Tonande och fuktgivande samt mjukgörande egenskaper. Avslappnande av skogens svalhet och lugna dofter i dusch eller bad. Innehåll: 250 ml.
Läs mer
Tvål Bär Blom Trä - 041.073
Tvål Bär Blom Trä
Värdefulla extrakt av hagtorn med kokos- och rapsolja. Söt fruktig citrus med sandelträ och cederträ extrakt. Ger en mild vårdande rengöring av händer och kropp och avslappnande frisk doft. Innehåll: 100 g.
Läs mer
Kroppslotion Bär Blom Trä - 026.073
Kroppslotion Bär Blom Trä
Extrakt av hagtorn, kronblad och aromatisk bark. Fräsch unisexdoft för både kvinnor och män med cederton och fruktighet. Tonande och återfuktande för daglig skönhetskur av kroppen. Innehåll: 200 ml.
Läs mer
Pochette Bär Blom Trä - 088.060
Pochette Bär Blom Trä
Praktisk kuvertväska perfekt till fest, resa eller present. Med Duschtvål Bär Blom Trä 75 ml och Kroppslotion Bär Blom Trä 75 ml. Fräsch unisexdoft för både kvinnor och män med cederton. Innehåll: 2x75 ml.
Läs mer

Produkterna tillverkas i Lodi, Italien. Med råvaror från sina ekologiska odlingar. Förpackningar tillverkas med hänsyn till miljö och återvinning. För att säkra kvaliteten på produkterna, görs en slutlig klinisk test på ett av Italiens äldsta och mest välrenommerade universitet, Universitetet i Pavia.

Produkterna innehåller inga parabener, formaldehydhaltiga ämnen, potentiella glutenkällor, akrylater, silikoner, petrolatum, peg-derivat, syntetiska färgämnen, sulfatytaktiva ämnen.