Topplistan

Piani har över 200 produkter i det svenska sortimentet. Detta är de tio mest sålda produkterna från L’Erbolario just nu. Har du provat dem alla?

Hand och nagelkräm Oliv - Nr:198
Hand och nagelkräm Oliv – Nr:198

Med vitamin E. En komplett behandling för händer och naglar med speciell trippeleffekt som fuktar, mjukgör och ger näring. Förebygger hudrodnad och skrovlighet. Innehåll: 75 ml.

Läs mer
Duschtvål Osmanthus - Nr:174
Duschtvål Osmanthus – Nr:174

Med en mild ljuvlig doft från essens av osmanthusblomman och extrakt av bladen. Rengör varsamt med aminosyror och mineraler från havre och teffprotein. Innehåll: 250 ml.

Läs mer
Royal Jelly Bidrottningsgele - Nr:018
Royal Jelly Bidrottningsgele – Nr:018

För torr och känslig hy. Innehåller ämnen av mycket hög kvalitet som har en skyddande, stärkande och återställande verkan. Denna dagkräm är perfekt till den mogna kvinnans hy. Innehåll: 50 ml.

Läs mer
Solkräm Ansikte SPF 25 - Nr:218
Solkräm Ansikte SPF 25 – Nr:218

MEDELHÖGT SKYDD. Antirynkkräm som motverkar hudens åldrande. För dom som vill vara solbruna i ansiktet men vill förebygga solens negativa inverkan på huden. Innehåll: 75 ml.

Läs mer
Flytande tvål Gröna Löv - Nr:133
Flytande tvål Gröna Löv – Nr:133

En flytande tvål i praktisk pumpflaska med frisk väldoft av gröna löv. Den är i första hand avsedd för händerna men den går även att använda till kroppen och ansiktet. Innehåll: 500 ml.

Läs mer
Eau de parfum Goji - Nr:278
Eau de parfum Goji – Nr:278

Ekologiskt extrakt av goji och maquibär. Delikat fruktig och bärig med inslag av blommiga toner. En helt naturlig doft med alkohol erhållen från ekologiskt vete. Innehåll: 50 ml.

Läs mer
BB Ansiktskräm SPF 15 - Nr:703
BB Ansiktskräm SPF 15 – Nr:703

MEDELHÖGT SKYDD. med hyaluronsyra som främjar collagenproduktionen. Antioxidanter av polyfenoler från kornmalt, soja och E-vitamin ger en ljus och jämn hy. En mycket vårdande anti-ageing kräm. Innehåll: 50 ml.

Läs mer
Kräm för torra fötter - Nr:872
Kräm för torra fötter – Nr:872

Mjukgörande för torra och spruckna fötter, hälar och fotsulor med rödalger, extrakt av pepparrot och Black Willow. Vid behov även på knän och armbågar. Massera tills krämen är helt absorberad. Innehåll: 75 ml.

Läs mer
Ansiktskräm Verbaluce - Nr:945
Ansiktskräm Verbaluce – Nr:945

Med växtextrakt från kungsljus och primula. Kombinationen med närande sheasmör, mangosmör och antioxidanter från solros ger huden naturlig klar och strålande lyster och täcker fläckar. Innehåll: 50 ml.

Läs mer
Läppbalsam Oliv - Nr:141
Läppbalsam Oliv – Nr:141

Med tea tree. Skyddar när dåligt väder och kyla går hårt åt läpparnas jämnhet, de spricker, blir hårda och svider, då är det dags för läppbalsam som ger dem mjukhet och elasticitet tillbaka. Innehåll: 4,5 ml.

Läs mer

Här hittar du alla produkter i det svenska sortimentet från L’Erbolario. Välj en kategori eller använd sökfönstret uppe till höger för att finna den produkt du vill läsa mer om.

Naturlig kroppsvård, hudvård, hårvård, parfym, doftprodukter och vegetabiliskt solskydd för både kvinnor, män och barn tillverkat med ekologiska råvaror.