Njut av vårsolen med L’Erbolario!

posted in: L'Erbolario | 0

Skaffa dig en vacker gyllene färg som stannar kvar. Använd vegetabiliska solskydd som återfuktar och skyddar huden mot förtidigt åldrande och skadlig strålning. Solskydd för både balkongen, trädgården eller promenaden.

Njut av vårsolen med L’Erbolario!

Solkräm jojoba och olivolja SPF 15 – Accelererande kräm med Jojobaolja

En solprodukt som gör din solning enklare. Skyddar mot dom farliga strålarna men använder en vegetabilisk blandning för att snabbt lyfta fram en fin solbränna på huden. Tillsammans med välgörande oljor från jojoba och olivolja håller huden mjuk och smidig på naturlig väg. Använd krämen redan på våren så bygger den upp ett skydd samtidigt som den ger en snabb fin solbränna vid lite solning hemma. Din hud har då redan fått lite lyster när du kommer ner till stranden. På ett naturligt sätt är huden förberedd att börja sola på ett bra sätt så du får en fin och jämn solbränna.

Solkräm Oliv SPF 15 - Nr:217
Solkräm Oliv SPF 15 – Nr:217
MEDELHÖGT SKYDD. Med jojobaolja. Skyddar mot de farliga strålarna. En vegetabilisk blandning för att snabbt lyfta fram en fin solbränna på huden. Håller huden mjuk och smidig. Innehåll: 125 ml.
Läs mer

Solkräm för ansiktet SPF 25 – Aloe Vera & makadamiaolja

Det perfekta valet för att njuta av en vacker solbränna och samtidigt förhindra negativ inverkan som åldrar huden. Denna behandling ger en medelhög nivå av solskydd med ett rikt utbud av vegetabiliska filter, den bästa fuktigheten för att motverka de uttorkande effekterna av solen och stärkande mängd vitamin E. Men framför allt motverkar den bildandet av fria radikaler som är ansvariga av förtidigt åldrande av huden plus att det hjälper till att förhindra rodnad och sprickbildning på grund av vind, värme, salt, klor. Du får en jämn vacker solbränna i ansiktet.

Solkräm Ansikte SPF 25 - Nr:218
Solkräm Ansikte SPF 25 – Nr:218
MEDELHÖGT SKYDD. Antirynkkräm som motverkar hudens åldrande. För dom som vill vara solbruna i ansiktet men vill förebygga solens negativa inverkan på huden. Innehåll: 75 ml.
Läs mer

Du hittar alla vårdande solskydd under kategorin sol.

L’Erbolario - Sol

UVA märkning av godkända solskydd enligt Cosmetics Europe och Läkemedelsverket